excursions carretera

SORTIDA DIA 3 DE MARÇ 2019

Benvolguts tots i totes :

Els dies passant com el vent , i aviat deixarem la fredor de l'hivern , les gelades, les gebrades  i ens acostarem als dies de frescoreta al matì quan sortim, peró al sol de la tornada i tambè deixarem els corriols, els camins de terra , uns llocs de esmorzar diferents per els cants dels ocells , els atmetllers florits, les rutes llarges,  tot aixó enmig del batibull del món que ens toca viure.

LO QUE US VOLIA RECORDAR ÈS QUE EL DIA 3 DE MARÇ 2019 COMENÇEM LA TEMPORADA DE CARRETERA .

SORTIDA DIA 4 DE NOVEMBRE 2018 DIADA MONTSERRATINA

Hola bon dia a tothom :

La temporada oficial de carretera arriba al seu fi . També ens ha arribat el fred, la pluja , la neu, els colors canviants dels arbres, les castanyes , els moniatos, la roba d'hiver , el canvi d'hora etc. Mireu quantes coses han passat en pocs dies, peró com a Penya tenim d'esser ferms i continuar amb la BTT, l'equip de hinvernal de carretera ( Amb en Manolo de capi) , el dinar de Final de Temporada ( aquest any el dia 2-12-2018) , alguna sortideta extra, l'Assamblea i acostar-nos al Centenari de L'entitat.

SORTIDA DIA 28 OCTUBRE 2018 C A L A F

Hola bon dia a tothom :

Aquesta serà l'ultima sortida de carretera-carretera que us preparo , bé queda el día 4 de Novembre ,que si participarem a la Diada Montserratina com cada any.

Tambè com estem fent ultimament passarem per a llocs nous o que fa anys que no hi passavem.

SORTIDA DIA 21 OCTUBRE 2018 ESPARRAGUERA

Hola bon dia :

Una altre setmana i una nova sortida .  Un altre lloc que fa almenys 2 o 3 anys que no hi anem.

Noves rutes per a molts i vells records per uns quants. Tornem a canviar de comarcas Anoia, Valles Occidental, Alt LLobregat i el nostre Bages.   Com podeu veure tota una lliçó de geografia.

Així doncs us proposo anar a ESPARRAGUERA  (Famosa per la seva Passió ) .

Anirem a esmorzar al Restaurant SANT JORDI , situat al peu de la antiga N-II a l'entrada del poble venin de Collbató i a la sortida pels de la ruta mitjana i llarga.

RECORREGUTS :

SORTIDA DIA 14 D'OCTUBRE 2018 ***CASTELLTERÇOL***

Hola bon dia a tothom :

Fa pocs minuts que plovia , les temperatures van a la baixa ( bon moment per comprar un paravents de la penya ) i aquest diumenge és un dia de un pont de tres dies . Gaudiu-ne.

Us proposo anar a un poble que fa ja dos anys que no hi anavem  CASTELLTERÇOL  a la comarca del Moianés, L'esmorzar el farem al  BAR  8668 , situat al costat del Museu Prat de la Riba.

SORTIDA 7 D'OCTUBRE 2018 SANTA CREU DE JUTGLAR

Hola bona tarda a tothom:

Pel proper diumenge 7 d'Octubre he pensat en canviar de comarca i anirem al LLUÇANÉS.

Anirem a esmorzar al RESTAURANT LA MOLA ,  a peu de carretera a SANTA CREU DE JUTGLAR.

L'hora de sortida serà a les  8 hores del local de la penya com de costum. Si algú s'incorpora pel camí us pregem un watsap o una trucada pel esmorzar .  TOTS HI SORTIM GUANYAN.

Anem pels recorreguts :

SORTIDA ESPECIAL 12 D'OCTUBRE 2018

Hola a tothom :

Ahir varem fer el recorregut amb cotxe hi vui puntualitzar una serie de punts importants :

**** Ha Sarral esmorzarem al Bar CHAPLIN  si no hi ha cap novetat per part dels propietaris. És un lloc              senzill , peró molt net i profesionals ( tenen truites de patates , de sanfaina bonissimes ) el preu             és  correcte .

**** Tenim una visita concertada al costat mateix del MUSEU DE L'ALABASTRE , màxim 1/2 hora . Tinc           d'acabar de pensar si el temps ens ho permet.  Ho parlare amb els experts que vingueu.

SORTIDA DIA 23 DE SETEMBRE DEL 2018 - STA. MARIA D'OLÓ

Bon dia a tothom :

Ja serà la tercera setmana que la Penya fa una sortida a un lloc a on no si anat en tot l'any.

Anirem a Santa Maria d'Oló  , aquest any encara no hi haviam anat , peró el recorregut de la mitjana tambè serà nou a la Penya.   Avui l'hem fet en cotxe hi és molt bonic  (iniciativa del Quim ).

Anem a pams :   SANTA MARIA D'OLÓ hi esmorzar al HOSTAL SANTA MARIA  ( a la entrada del poble a l'esquerra ) (podrem lligar les bicis ).

SORTIDA DIA 16 DE SETEMBRE 2018 URBANITZACIÓ ELS CAUS DE VACARISSES

Hola bona nit a totes i a tots:

La primera nova que us vui donar ¡¡¡ IMPORTANT !!!  es que començem l'horari de tardor-hivern.

Pertan a partir de diumenge us deixem dormir una estona mès hi preneu nota que sortirem del local de la Penya a les  08:00 hores  puntuals com de costum.

Diumenge farem una ruta que fa anys que no feiam,  anirem a L'URBANITZACIÓ DELS CAUS  al municipi de VACARISSES.  

SORTIDA DIA 9 SETEMBRE 2018 SORTIDA DEL CAVA A STA. MARIA DE MIRALLES.

Bon dia a tothom :

Com que anem tard amb aquesta sortida (que en poques ocasions s'ha deixat de fer) , hem pensat anar mès aprop .  Santa Maria de Miralles , La llacuna, Sant Pere Sarroca , tambè son terres de vins i cava.

Per aixó us proposem anar a un Restaurant molt aprop de Santa Maria de Miralles .

El nom es a ****CA L'ESCOLÀ **** , situat a la C-37  Km. 52,50 dins el terme de Santa Maria de Miralles a peu de carretera.       

L'hora de sortida serà a les 07:30 del local de la Penya com cada setmana. Puntuals.

Pàgines

Subscriure a RSS - excursions carretera