excursions carretera

SORTIDA DIA 17 DE JUNY DEL 2018 a CARDONA

Hola a totes i tots : 

Hola a tothom :

Aquest proper diumenge com que tenim bona part de la Penya a França a pujar el MONT VENTOUX  , he pensat en fer una sortida tranquil-la  i bonica , anirem a CARDONA.

L'esmorzar el farem al Restaurant ELS 4 CANTONS , molt conegut per tots vosaltres.

L'hora de sortida també serà a les 07:30 hores del local de la Penya.

RECORREGUTS :

CURTA = Manresa, Callús , Súria (pel poble), Colonia Valls , La Coromina, Castell de Cardona, Cardona..

SORTIDA DIA 10 DE JUNY 2018

 

Hola a tothom:

Han sortit problemes de lógistica hi NO PODEM anar a esmorzar a CAL QUICO  de Prats de LLuçanes.

Quan arrivarem a Prats LL. girarem a l'esquerra hi anirem a agafar la Ctra. que va de Berga-Vic hi baixarem en 5 minutos a SANTA CREU DE JUTGLARS al Restaurant LA MOLA , aon el seu propietarí ens estarà esperant , la única pega és que despres d'esmorzar tindrem 2 qmls. de pujada fins a Prats.  Peró creiem que és la millor sol-lució a dia d'avui.

Gràcies per la vostra comprensió .

Miquel Closa

ALERTA!!!: SORTIDA DIA 10 DE JUNY DEL 2018 S'ha canviat PRATS DE LLUÇANÉS per LA SANTA CREU DELS JUTGLARS

ALERTA: hem tingut que canviar a darrera hora el lloc de l'esmorzar: Ara és la Santa Creu dels JUTGLARS 

Hola, bona tarda a tots i totes , amigues i amics :

El passat diumenge varem ser pocs peró molt ben avinguts.

També la pluja ens va respectar , salvo algunes gotes/gotetes en alguns moments.

El restaurant * LA FLAMA*  també va donar la talla amb els entrepants i el preu.

SORTIDA DIA 03 DE JUNY DEL 2018 C A L A F

Benvolgudes socies i socies, companyes i companys:

En primer lloc voldria agraïr l'esforç i la dedicació del nostres companys Pere Marti i Manel Arrufat, tambè a la Montse en la fexuga tasca del control(18 hores de control) de la Barcelona-Perpignya-Barcelona.

EN NOM DE TOTS/ES MOLTES GRÀCIES.  Penseu que anem a coses organitzades sense anim de lucre aon hi han moltes hores de persones que ni tan sols reben un somriure o un agraïment.  DE NOU GRACIES.

Sembla ser que duran la setmana tindrem ruixats , peró pel diumenge matí s'aguantarà i farà caloreta.

SORTIDA DIA 27 DE MAIG DEL 2018 L'ESPUNYOLA

Hola bona nit a tothom:

En primer lloc donar les gràcies a tots els que vareu venir a la TROBADA CICLISTES DE MANRESA/BAGES.

Ara plou a Manresa peró ja hem preparat la sortida pel proper diumenge dia 27 de Maig , hi anirem a L'Espunyola  , esmorzar a Cal Marçalet.

L'hora de sortida serà a les 07:30 hores del local de la Penya.   Si us plau els que us incorporeu ens feu sapiguer que voleu per esmorzar hi així anem millor.

La previsió del temps per diumenge a dia d'avui serà bona pel matí.

RECORREGUTS :

SORTIDA DIA 20 MAIG 2018 TROBADA DE PENYES MANRESA- BAGES

Hola a tothom :

Per aquest diumenge la Junta de la PCB hem propossat tornar a fer  (feia 5 anys que no ès portava a terme) la TROBADA DE PENYES DE MANRESA HI HO HEM AMPLIAT AL BAGES.

Proposo que com a PCB ens trobem al local a les 07:30 hores .  Apuntem les truites imprescindibles, hi anem a la Plaça Sant Domenec per fer la sortida conjunta. 

Cadascu escolleix la ruta que vulgui , peró amb l'idea d'estar a CAN FERRER (Torruella de Baix) a les 10 hores del matì . On a les 10,15 començarem esmorzar siguem els  que siguem.

SORTIDA DIA 13 DE MAIG 2018 SANT MIQUEL DEL FAI

Hola bon dia a tothom :

Sembla ser que la previsió pel proper diumenge a la zona de Sant Miquel del Fai es de sol i pocs nubols. Ja ens toca un dia de tranquilitat meterológica.  Desde aquestes ratlles desitgem una millora a tots els socis i socies que en aquests dies estàn passant per moments negitossos a causa dels seus problemes de salut. Compteu amb la familia de la Penya per quansevol ajuda que necesiteu. Penso que parlo en nom de tots i totes .

Anem a parlar de la sortida del proper diumenge :

SORTIDA DIA 6 DE MAIG DEL 2018 a NAVÈS.

Hola bona tarda a tots/es.

Com que el passat diumenge la sortida no va sortir gairè bè , a part de uns quans valents que van sortejar el temps que ens va fer la guitza tot el matí , he decidit (dictadura pura) que el proper diumenge tambè anirem a NAVÈS  Restaurant Santa Llúcia.                                                                                                         Segons els pronóstics el temps serà parcialment assolellat amb tempestes , mès aviat a la tarda que al matí.  Posarem una espelma a la Mare de Deu de Montserrat.

SORTIDA DIA 29 D'ABRIL 2018 NAVÉS ( STA. LLÚCIA)

Hola bon dia a tothom

En primer lloc  MOLTES FELICITATS   als JORDI'S , ALS MARCS I LES MONTSERRATS hi tots aquells que estimeu la cultura , les flors i la pau.

En segón lloc  el diumenge passat varem fer unes fotos boniques amb corredors amb el maillot de la penya, sense ánim de forçar a ningú , demanaria  si es possible que els diumenges  en puguessiu portar un. ja sigui dels antics com del nous .  Ens veiem molt , per seguretat tambè ens va bé i el cotxe d'assistencia li falicitariam les coses. MOLTES GRACIES.

TROBADA DE PENYES CICLISTES MANRESANES I DEL BAGES.

Benvolguts companys/es :

Després de cinc anys en que no s'ha dut a terme cap trobada de penyes ciclistes manresanes ni del Bages, enguany la Penya Ciclista Bonavista , ha dicidit organitzar-la.

Sempre volem fer-ho el millor possible, perquè ens quedin ganes de repetir el proper any, i els companys organitzadors de torn, es tornin a esforçar per continuar aquesta tradició ciclista, gaudint d'alló que més ens agrada , la bici, l'amistat, la companyonia, la rivalitat sana , etc.

Pàgines

Subscriure a RSS - excursions carretera