excursions carretera

SORTIDA DIA 28 DE JULIOL 2019 JORBA

Hola bon dia a tots/es:

Com que es preveu un xic de calor pel proper diumenge , hi convè tornar d'hora , he pres la decisió de NO anar gaire lluny.       Ès un lloc que hi acostumabam anar a començament de temporada , peró aquest any cada cop que deia el nom sortian pegues , però's , queixes etc.  Hi a mi personalment amb sabia greu perquè era un lloc que vaig gestionar personalment fa molts anys i durant molt de temps tot anava correctament.

SORTIDA DIA 21 DE JULIOL 2019 SANT RAMON (La Segarra).

Hola bon dia a tothom :

Un altre diumenge s'acosta i una nova comarca visitarem aquest any LA SEGARRA.

No tan sols una nova comarca , sinó tambè un tros d'un camí rural que alguns companys han fet , peró com a Penya no recordo haver fet mai.  Serà el tram de Cunill-Pujalt-Ferran-Sant Ramón.

CLASICA ¨LA REPUBLICANA " DIA 27 JULIOL 2019

Benvolguts tots/es:

El proper dia 27 de Juliol 2019 es portarà a terme la marxa LA REPUBLICANA , la ruta ès de JACA - MANRESA.  Son 315 kmts. i es considera una prova  NOCTURNA.

La Penya fem de col-laboradors seguint la tasca que va començar el nostre amic PERE MARTI i la seva colla d'amics randonneurs. Ara fa dos anys la nostra entitat es va compometre a fer-la coneixer a la Catalunya de Comarcas ( vui dir menys Barcelona i rodalies ), tasca encomanada a U.C. SANTS.

SORTIDA DIA 7 JULIOL 2019 RASSOS DE PEGUERA - SANTUARI DE QUERALT.

Hola a tothom :

Aquesta data ja la teniam reservada per l'homanatje a la companya DOLORS GARCIA , que ara ha fet dos anys que ens va deixar.  

Els llocs previstos d'anar son ELS RASSOS DE PEGUERA , SANTUARI DE NTRA. SRA. DE QUERALT i LA COLONIA ROSAL.

Aquesta sortida tambè ens acompanyaran els nostre companys AMICS CICLISTES SANT JOAN DE VILATORRADA , tant a la sortida com en el petit acte que farem a la corba de l'accident.

Anirem tots junts a esmorzar al Restaurant SOL I CEL de la COLONIA ROSAL.

SORTIDA DIA 30 DE JUNY 2019 a COLLSUSPINA

Hola bon dia i bona calor a tothom:

Poques paraules i si informació de la sortida del proper diumenge dia 30 de Juny 2019.

Anem a : COLLSUSPINA   i esmorzem al restaurant   ** LA BUFA** , com a recordatori , està situat en plena curva abans/desprès del polble.     Ja hi hem anat.

L'hora de sortida a les 07:30 hores com de costum  del local de la penya.

RECORREGUT CURT :  Manresa, Sant Fruitós de Bages, Calders, Moià i La Bufa (Collsuspina).

SORTIDA DIA 23 DE JUNY 2019 SANTA COLOMA DE QUERALT

Hola bona tarda a tothom :

Després d'un parell de caps de setmana especials, emotius , de fer penya etc. , ara toca un diumenge amb ¨rutina¨¨ , no per això, no deixerà d'esser per carreteres tranquil-les , boniques de paisatje i pobles per gaudir d'una bona matinal.

Us proposem anar a SANTA COLOMA DE QUERALT  ,   i esmorzar al BAR-RESTAURANT  LA ESTRELLA , lloc conegut crec per la majoria de vosaltres.

L'hora de sortida serà a les 07:30 hores del local de la penya com de costum.

SORTIDA DIA 16 DE JUNY 2019 LA TORRE D'ORISTÀ.

Hola bon dia a tothom :

Un cop passat l'emotiu esmorzar del diumenge passat amb el Pere Martì i la seva familia , anem a parlar d'un nou cap de setmana especial per a tots nosaltres , els de la PC Bonavista.

Dic especial perquè per un cantó tenim la sortida a França ( St. Lary) , que si el temps ens ho permet és presenta molt interessant i per l'altre la sortida normal de cada diumenge que anirem a LA TORRE D'ORISTÀ  (Lluçanès) .  Esmorzarem al Restaurant  EL TRUMFO .        

SORTIDA DIA 9 DE JUNY 2019. GIRONELLA + CAL BASSACS

Bon dia a tothom :                                                                                                                                              Fa estona que estic pensant que us vui dir i com dir-ho .  En primer lloc el perquè tornem a Gironella quan fa poques setmanes hi varem anar .

SORTIDA DIA 2 DE JUNY 2019 - SANT MARTI SESGUEIOLES (ALTA ANOIA)

Hola de nou , bon dia.

Una setmana mès hem preparat amb el Quim unes rutes que esperem siguin del vostre grat.                        Com veieu tornem a canviar de comarca. El lloc escollit ja el coneixeu ès SANT MARTI SESGUEIOLES i esmorzarem al Restaurant Les LLenegues  .  Hem canviat una mica les rutes que feiem sempre , tant la mitjana com la llarga . la curta com sempre.

L'hora de sortida serà com de costum a les 07:30 hores , del local de la penya .

SORTIDA DIA 26 DE MAIG DEL 2019

Hola de nou a tothom :

De nou un diumenge d'eleccions ,  i amb el Quim varem pensar anar avall abans que la gent tingui ganes d'anar a la platja.  Així tambè tornem a canviar de comarca , anirem al VALLÈS OCCIDENTAL.

Pàgines

Subscriure a RSS - excursions carretera