Excursions carretera

Lloc Descripció
CLASICA ¨LA REPUBLICANA " DIA 27 JULIOL 2019

Benvolguts tots/es:

El proper dia 27 de Juliol 2019 es portarà a terme la marxa LA REPUBLICANA , la ruta ès de JACA - MANRESA.  Son 315 kmts. i es considera una prova  NOCTURNA.

La Penya fem de col-laboradors seguint la tasca que va començar el nostre amic PERE MARTI i la seva colla d'amics randonneurs. Ara fa dos anys la nostra entitat es va compometre a fer-la coneixer a la Catalunya de Comarcas ( vui dir menys Barcelona i rodalies ), tasca encomanada a U.C. SANTS.

la sortida ès a les 16:00 hores devant l'Ajuntament de Jaca , a on es farà la recepció per part de les autoritats i organitzadors.

A l'arribada a Manresa el diumenge 28 , el nostre local ès el punt final i un cop arribats tots , fem un esmorzar a on es donarán les distincions , fotos etc.  , al Bar Montcau.

Tambè informar-vos que si esteu interessats , estem preparant transport d'anada a Jaca desde Manresa.

A les 22:15 hores de la nit al poble de SELGUA , es fa un sopar de germanor (voluntari).  Hi a continuació desprès d'agafar energia , fer petar la xerrada ès continua fins a Manresa.  El poble de SELGUA està a 144 kts.  

Bè , dir-vos que ès un privilègi continuar la tasca començada per en Pere i que L'Aragó compti amb nosaltres com entitat col-laboradora i acollidora.

SI VOLEU MÈS INFORMACIÓ PASSEU O CONTACTEU AMB LA PENYA , HO AMB EL MIQUEL 699.18.27.29.

pcbonavista@hotmail.com.

Es una prova que d'entrada no te cost d'inscripció , aixó si el transport , sopar i esmorzar.

DATA MÀXIMA  22-23 DE JULIOL.

Salut,pedals i amistat.

Miquel Closa

President

SORTIDA DIA 28 DE JULIOL 2019 JORBA

Hola bon dia a tots/es:

Com que es preveu un xic de calor pel proper diumenge , hi convè tornar d'hora , he pres la decisió de NO anar gaire lluny.       Ès un lloc que hi acostumabam anar a començament de temporada , peró aquest any cada cop que deia el nom sortian pegues , però's , queixes etc.  Hi a mi personalment amb sabia greu perquè era un lloc que vaig gestionar personalment fa molts anys i durant molt de temps tot anava correctament.

Pertant nomès hi habia una sol-lució , tornari anar i parlar.   Ja no ho porta la persona d'aquests ùltims anys, ara ho porta la seva germana. Els WC han sigut millorats i sembla que no hem sigut els únics que haviam deixat d'anar-hi .   Tothom es mereix una segona oportunitat , pertant diumenge anirem a JORBA (Anoia).

Esmorzarem a CA LA GALLEGA  , com sempre.    Creuem els dits perquè tot torni a funcionar.  

L'hora de sortida a les 07:30 hores del local de la Penya.

RECORREGUT CURT :  Manresa, Sant Salvador de Guardiola , Maians, Òdena, Igualada, Sant Genis i Jorba.

RECORREGUT MITJÀ : Manresa, Sant Salvador de Guardiola, Maians, Òdena, Igualada, Espelt, Plans de Rubió, Rubió i Jorba.

RECORREGUT LLARG : Manresa, Sant Salvador de Guardiola, Maians, Òdena, Igualada (P.I.Les Comes) (a la dreta devant Mossos d'Esquadra ) agafem ctra. direcció Prats del Rei , Coll de les Maioles, a l'esquerra camì rural de baixada cap el Monestir de Rubió, Rubió i Jorba. 

NO AGAFEU EL CAMÌ RURAL QUE SURT DE DINTRE DEL POBLE DE L'ESPELT ESTÀ EN MOLT MALES CONDICIONS PER LA BICI DE CARRETERA . AVUI HO HE FET AMB COTXE.        

Com podeu veure , podrem esmorzar d'hora i tornar abans que el sol començi a picar de debó.

Que tingeu una bona setmana i si voleu ens veiem diumenge.

Salut, pedals i amistat

Miquel