SORTIDA DIA 7 D'ABRIL 2019 CAL BASSACS - GIRONELLA.

De nou bon dia a tothom :

Cada setmana intentem canviar de comarca o vall. El diumenge passat varem anar a la vall del riu Cardener, aquesta setmana anirem a la vall del riu Llobregat.

Les rutes son clàssiques,  com el restaurant aon anirem a esmorzar  CAL PAJARES , situat al barri de la Font dels Torracs , Cal Bassacs (Gironella).

L'hora de sortida si el temps ens acompanya serà com de costum a les 08:00 hores del local de la penya i com de costum tambè PUNTUALS.

RECORREGUT  CURT : Manresa ,  Santpedor ( peró si voleu passar pel polígon de Sant Fruitós-Cementiri , us estalvieu uns quilòmetres ,  vosaltres decidiu ),  Sallent, Balsareny, Navás, Puig-Reig i Cal Bassacs.

RECORREGUT  MITJÀ : Manresa, Pol. Sant Fruitós-Cementiri, Sallent, Navás, Viver, Sant Joan de Montdarn, Camí Rural direcció Casserres passant pel Coll de Ralic, Casserres, al entrar al poble a l'esquerra agafar la carretera nova que ens portarà a les rotondes de Cal Bassacs, pel lateral trobarem Cal Pajares.

RECORREGUT LLARG :  Manresa, Callús, Súria, Castelladral, Serrateix, Viver, Sant Joan de Montdarn, seguim el camí rural a l'esquerra per Cal Buidasacs, trobem un trencall a la dreta direcció a Montclar, anem a parar a la carretera BV-4131 anem direcció a Casserres , atravasem el poble i agafem l'antiga carretera direcció a Sant Pau de Casserres i arribem a les rotondes i pel lateral a Cal Pajares.

La previsió del temps no és gaire bona , peró esperem que plogui el dissabte . Peró que carai !!!! amb la falta de pluja que tenim que plogui , ja sortirem altres dies.

MOLT BONA SETMANA A TOTS I TOTES.

Salut, pedals i amistat

Miquel Closa

President

Data de la sortida: 
diumenge, abril 7, 2019 - 08:00