SORTIDA DIA 6 DE MAIG DEL 2018 a NAVÈS.

Hola bona tarda a tots/es.

Com que el passat diumenge la sortida no va sortir gairè bè , a part de uns quans valents que van sortejar el temps que ens va fer la guitza tot el matí , he decidit (dictadura pura) que el proper diumenge tambè anirem a NAVÈS  Restaurant Santa Llúcia.                                                                                                         Segons els pronóstics el temps serà parcialment assolellat amb tempestes , mès aviat a la tarda que al matí.  Posarem una espelma a la Mare de Deu de Montserrat.

ATENCIÓ  IMPORTANT CANVI A L'HORA DE SORTIDA ,  LA NOVA HORA DE SORTIDA SERÀ A LES 07:30 HORES 

RECORREGUTS :

CURTA :  Manresa, Callús, Súria, Cardona, Els Silos , Cruïlla que ve del Pantà de Sants Pons i Santa LLúcia.

MITJANA: Manresa, Callús, Súria, Cardona, Gargallà Resturant, continuar direcció a Montmajor fins arribar al trencall a l'esquerra  que indica PEGUEROLES , continuem per aquesta carretera/camí rural esfaltat (bon esfalt) passant per Cortieles, Casa La Barraca, La Torreta etc, deixant a part Sant Feliu de LLuelles, passem per Cal Sampere Nou i sortir a la carretera que va de Berga - Solsona ( just al Molí de la Vall d'Ora)  fan un pa bonissim i coques. Continuem a l'esquerra deixant els trencalls de la Vall d'Ora i Sorba fins arribar al trecall de Santa LLúcia  ( son uns 50 Qms )  i Restaurant Santa LLúcia.

LLARGA : Manresa, Callús, Súria, Cardona, Gargallà ( al costat mateix del restaurant camí rural direcció a Montmajor )  quan arriveu n Montmajor agafeu direcció a Cardona i desprès del quilometre 10 trobareu el trencall cap a PEGUEROLES  i la resta al igual que els de la mitjana , nomès que fareu uns 11 Qms. mès i mès desnivell , peró unes vistes màgnifiques. Total 62 o 63 qms. abans d'ersmorzar , peró ja us dic molt bonic.  ( Si us plau mireu el paisatge).

Pensar no consisteix a fer exercicis de gimnàstica mental sinó que consisteix, simplement, a fixar-se en el que es diu.

Com sempre desitjo que vingueu tots , sinó pot ser que hi farem.

Que tingueu una bona setmana . 

AH !  M'OBLIDABA  LES RUTES MITJANA I LLARGA NO LES HEM FET MAI COM A PENYA,  HAN SIGUT UNA SUGERÈNCIA DEL """CORRE CAMINOS""" PERE MARTI .   Moltes gràcies. Pere.

Salut, pedals i amistat,

Miquel Closa

President

 

Data de la sortida: 
diumenge, maig 6, 2018 - 07:30