SORTIDA DIA 5 DE MAIG 2019 SANTA LLÚCIA (NAVÈS)

Hola bon dia a tothom :

Ja hem passat la primera de les "vorágines"  electorals i mentre digerim el passat , i ens posem en forma per les properes d'aquest mes de Maig , hem pensat una ruta que és de les mès boniques , tranquiles , fotogràfiques (encara mès aquesta època *la primavera*) que fem durant la temporada.

Anirem si el temps ens acompanya a  SANTA LLÚCIA   (NAVÈS)  (SOLSONÈS).                                                  Esmorzarem al Restaurant del mateix nom  Santa LLúcia , amb en Diego .                                                 L'hora de sortida serà a les 07:45 hores   del local de la Penya com de costum.

RECORREGUT CURT = Manresa, Callús, Súria, Cardona, Cami rural Els Silos a la dreta de la C-55, fins a trobar la carretera que ve del Pantà de Sant Pons girant a la dreta, Cal Janet i Santa Llúcia. ANADA 43 KM.

RECORREGUT MITJÀ = Manresa, Santpedor, Callús, Súria, Cardona , Clariana del Cardener , trencar a la dreta agafant cami rural direcció Canet, pasarem per Santa Maria de Soler, El Bennoi, Cogul , a la dreta direcció a Linya, Cal Janet i Santa Llúcia  .   ANADA 50,4 KM.

RECORREGUT LLARG =Manresa, Sant Joan V., Callús, Súria, Cardona , Sortida a la dreta agafan la B-420 direcció a Gargallà, tot just passat el Restaurant a la dreta cami rural que pasant per Costa del Xerill, Cal Balaguer , Seuva, Can Barri , anirem a parar a Montmajor, tornem enrera direcció  a Cardona en el KM. 10 a la dreta cami rural de Pegueroles, sortin a la C-26  (Molì i forn de pa) continuem direcció a Solsona i a l'esquerra trecall de Navès i Santa Llúcia.      ANADA 62,8 KM.

lA PREVISIÓ DEL TEMPS A DIA D'AVUI ES DE MOLT DE SOL .

Que tingueu una bona resta de setmana, US ESPERO DIUMENGE.

Salut , pedals i amistat.

Miquel Closa

President.

 

 

 

 

 

 

Data de la sortida: 
diumenge, maig 5, 2019 - 07:45