SORTIDA DIA 3 DE DESEMBRE 2019 DIADA MONTSERRATINA.

Hola bon dia a totohom :

Amb la DIADA MONTSERRATINA  que celebrerem el proper diumenge dia 3 de Desembre, possem punt final a la temporada 2019 exclusivament de bicicleta de carretera.

Espero que a partir d'ara i fins el Març del 2020 , en MANOLO  i el seu equip de valents i valentes , ens acompanyin tambè en la temporada de BTT. 

Diumenge dia 3 Desembre 2019  DIADA MONTSERRATINA.  (Monestir de Montserrat).

L'hora de sortida serà a les 07:30 hores (ATENCIO !!!!) , del local de la penya com de costum , per aprofitar millor la carretera tancada al transit de Monistrol  Montserrat al Monestir.

L'entrepà cadascú porta el seu , o comprar-lo al restaurant.  (la logística de la penya pot portar-los fins el restaurant).  ( ESMORZEM AL RACÓ COM CADA ANY DEL PRIMER RESTAURANT).

La penya portarà aigua, vi, coca-cola, pastes o coca i cava.   Falta el cafè que tindreu de comprar-lo.

Un cop recollits els pins i la cinta pel banderin de la penya començarem a esmorzar als voltants de les 10 hores. 

RECORREGUT CURT = Manresa, Pont de Vilomara, San Vicenç de Castellet , P.I. Les Vives, Castellbell i el Vilar, La Bauna, Monistrol de Montserrat i Monestir.   ANADA  29 KMTS.   900 MTS, DESNIVELL.

RECORREGUT MITJÀ = Manresa, El Xup, Salelles, Coll d'Arboç, Marganell, Castellbell i el Vilar, La Bauma, Monistrol de Montserrat i el Monestir  .     ANADA  37 KMTS.    1.114 MTS. DESNIVELL.

RECORREGUT LLARGA = Manresa, Pont de Vilomara , Sant Vicenç de Castellet, P.Ind. Les Vives , Castellbell i el Vilar, Rellinàs, Coll dels Caus, Urbanització El s Caus, Vacarisses, La Bauma, Monistrol de Montserrat i el Monestir.       ANADA   52,5 KMTS,    1.519 MTS. DE DESNIVELL.              

ARA US DEMANO UNA ULTIMA COSA , MARQUEU I VINGUEU AL DINAR DE FINAL DE TEMPORADA QUE ORGANITZEM PEL PROPER DIA 24 DE NOVEMBRE 2019.   Les cartes ja han sortit.  MOLTES GRÀCIES.


Que tingeu una bona setmana i si voleu diumenge ens veiem.

Salut, pedals i amistat

Miquel Closa

 

Data de la sortida: 
diumenge, novembre 3, 2019 - 07:30