SORTIDA DIA 29 D'ABRIL 2018 NAVÉS ( STA. LLÚCIA)

Hola bon dia a tothom

En primer lloc  MOLTES FELICITATS   als JORDI'S , ALS MARCS I LES MONTSERRATS hi tots aquells que estimeu la cultura , les flors i la pau.

En segón lloc  el diumenge passat varem fer unes fotos boniques amb corredors amb el maillot de la penya, sense ánim de forçar a ningú , demanaria  si es possible que els diumenges  en puguessiu portar un. ja sigui dels antics com del nous .  Ens veiem molt , per seguretat tambè ens va bé i el cotxe d'assistencia li falicitariam les coses. MOLTES GRACIES.

Avui va de sermóns , una altre detall que observo és que ens deixem alguns companys "" sols"" , aixó amb sap greu (ja sé com soc) peró recordeu de fer penya i pinya.  De nou gràcies.

Anem al diumenge dia 29  propossem d'anar a NAVÉS  ( Al Restaurant de Sta. LLúcia ).

L'hora de sortida serà a les 07:45 , com sempre del local.

Al proper mes de Maig tornarem a canviar l'hora , us ho recordarè.

RECORREGUTS :

CURTA :  Manresa, Callús, Súria, Cardona , Els Silos i Navés.

MITJANA :  Manresa, Callús, Súria, Cardona, Clariana del Cardener, (A la parada del bus) agafem camí rural direcció a Canet , quan arribem al trecall del Pla d'Abella agafem a l'esquerra (NO direcció Pla d'Abella) i quan arribem a la carretera que ve del pantà de Sant Ponç girem a la dreta direcció NAVÉS.

LLARGA :  Manresa, Santpedor , Callús, Súria ( per dintre el poble) (NO TUNELS PER SEGURETAT), Colonia Valls, Salo, Pont de les dues aigües, Matamargo, Pla de Bergús (girar a l'esquerra) direcció FREIXANET, trencall a la dreta, Santasusagna, Pantà de Sant Ponç , travassem la pressa i agafem la carretera direcció a Navés.

Com sempre us espero , per gaudir d'una bona matinal de bicicleta.

Recordo que si algú vol fer el BREVET DE  300 Qlms. la sortida és el dissabte a les 06:00 hores.

Salut, Pedals i Amistat

Miquel Closa

President

Data de la sortida: 
diumenge, abril 29, 2018 - 07:45