SORTIDA DIA 28 OCTUBRE 2018 C A L A F

Hola bon dia a tothom :

Aquesta serà l'ultima sortida de carretera-carretera que us preparo , bé queda el día 4 de Novembre ,que si participarem a la Diada Montserratina com cada any.

Tambè com estem fent ultimament passarem per a llocs nous o que fa anys que no hi passavem.

Aquest diumenge farem si voleu la carretera que surt un cop atravessat el nucli de CASTELLAR a l'esquerra amb un retól que diu  CAMI DEL CASTELL ,  aquesta carretera surt adalt al camí de LES COROMINAS , bonica , pel mig de boscos , masies, etc.  peró te un petit problema QUE HI HAN 2,1 QMS. SENSA ESFALTAR. Ahir hi vaig anar amb cotxe hi com que son de pujadeta i el terra després de les plujes no hi ha fang , crec que es pot fer bé, la distancia es exacta 2,1 qlms.  el terra es de sorra fina i terra llisa. De cruïlla a cruïlla exactes 10 qmls. o sigui 8 esfaltats i correctes.   VOSALTRES DECIDIU.

Així doncs anem a CALAF i esmorzar al Restaurant LA FLAMA.

ATENCIÓ!!!!!!!!!!!!! A L'HORA DE SORTIDA PEL CANVI D'HORARI , SERÀ A LES VUIT COM SEMPRE.

RECORREGUTS :

CURTA = Manresa, Sant Joan de Vilatorrada, Molí de Boixeda, Fonollosa, Can Pallarés, Aguilar de Segarra, Sant Pere Sallavinera i Calaf.

MITJANA =  Manresa, Santpedor , Sant Martí de Torruella, Casal Rojas, Mafrica, Molí de Boixeda, Rajadell, Castellar de Segarra,  a l'esquerra ctra. Camí del Castell i Camí Rural Les Corominas , Prats del Rei, Calaf pel camí de la dreta i Restaurant La Flama.

LLARGA = Manresa, Callús, Súria ( per variant , tunels ) , Colonia Valls, Salo, Pont de les dues aigues, Vallmanya, trencant direcció a Prades, ara direcció a la Molsosa, Sant Pere de L'Arç, Calonge de Segarra, Dusfort, Calaf i Restaurant La Flama.

La previsió del temps es normal per l'epoca de l'any.

Que tingeu una bona setmana i fins diumenge els que volgeu o pogueu, 

Sapigueu que trobem a faltar somriues , escalfors, converses, .............

Salut, pedals i amistat

Miquel Closa

 

 

Data de la sortida: 
diumenge, octubre 28, 2018 - 08:00