SORTIDA DIA 28 DE JULIOL 2019 JORBA

Hola bon dia a tots/es:

Com que es preveu un xic de calor pel proper diumenge , hi convè tornar d'hora , he pres la decisió de NO anar gaire lluny.       Ès un lloc que hi acostumabam anar a començament de temporada , peró aquest any cada cop que deia el nom sortian pegues , però's , queixes etc.  Hi a mi personalment amb sabia greu perquè era un lloc que vaig gestionar personalment fa molts anys i durant molt de temps tot anava correctament.

Pertant nomès hi habia una sol-lució , tornari anar i parlar.   Ja no ho porta la persona d'aquests ùltims anys, ara ho porta la seva germana. Els WC han sigut millorats i sembla que no hem sigut els únics que haviam deixat d'anar-hi .   Tothom es mereix una segona oportunitat , pertant diumenge anirem a JORBA (Anoia).

Esmorzarem a CA LA GALLEGA  , com sempre.    Creuem els dits perquè tot torni a funcionar.  

L'hora de sortida a les 07:30 hores del local de la Penya.

RECORREGUT CURT :  Manresa, Sant Salvador de Guardiola , Maians, Òdena, Igualada, Sant Genis i Jorba.

RECORREGUT MITJÀ : Manresa, Sant Salvador de Guardiola, Maians, Òdena, Igualada, Espelt, Plans de Rubió, Rubió i Jorba.

RECORREGUT LLARG : Manresa, Sant Salvador de Guardiola, Maians, Òdena, Igualada (P.I.Les Comes) (a la dreta devant Mossos d'Esquadra ) agafem ctra. direcció Prats del Rei , Coll de les Maioles, a l'esquerra camì rural de baixada cap el Monestir de Rubió, Rubió i Jorba. 

NO AGAFEU EL CAMÌ RURAL QUE SURT DE DINTRE DEL POBLE DE L'ESPELT ESTÀ EN MOLT MALES CONDICIONS PER LA BICI DE CARRETERA . AVUI HO HE FET AMB COTXE.        

Com podeu veure , podrem esmorzar d'hora i tornar abans que el sol començi a picar de debó.

Que tingeu una bona setmana i si voleu ens veiem diumenge.

Salut, pedals i amistat

Miquel

 

 

Data de la sortida: 
diumenge, juliol 28, 2019 - 07:30