SORTIDA DIA 26 DE MAIG DEL 2019

Hola de nou a tothom :

De nou un diumenge d'eleccions ,  i amb el Quim varem pensar anar avall abans que la gent tingui ganes d'anar a la platja.  Així tambè tornem a canviar de comarca , anirem al VALLÈS OCCIDENTAL.

Tornarem a VACARISSES - URBANITZACIÓ ELS CAUS ,  i esmorzarem al restaurant de la rotonda que es diu ¨¨EL TEIX ¨¨¨.                                                                                                                                               L'hora de sortida serà a les 07:30 hores  , del local de la penya com de costum i puntuals.

A l'hora de fer els recorreguts , notareu canvis peró els vaig fer amb cotxe ahir dimarts i tenim que la carretera que va de la Bauma a Vacarisses està totalment tallada. Per dintre Olesa hi han carrers tallats, però el cotxe d'assistencia us guiarà.  Aquests canvis només afecta al RECORREGUT MITJÀ.

RECORREGUT CURT : Manresa, Salelles, Ca-La Iaia, Marganell, Castellbell i El Vilar (ruta del cementiri), Rellinàs, Coll de L'Ubac i Urb. Els Caus ( El Teix).    ANADA = 38,7 Kms..

RECORREGUT MITJÀ : Manresa, Pont de Vilomara, Sant Vicenç de Castellet, Pol. Ind. Les Vives,  C-55 fins trencall a la dreta direcció a Castellbell, La Bauma, Monistrol de Montserrat , de nou agafem la C-55 a la esquerra fins passar L'Aeri i trobar a la dreta el trecall de Can Na Estruc , passem per l'urbanització i per la Colonia Sedó fins a trobar la carretera que ve d'Esparraguera fins Olesa , girem de nou a l'esquerra , atravasem tot el poble d'Olesa i a l'esquerra direcció a Vacarisses per la B-120 i desprès la B-121 fins arribar al centre del poble a on ens endinsem dintre l'urbanització Els Cuas fins arribar en forta pujada al restaurant El Teix a la rotonda.            ANADA  = 47,6  Kms.

RECORREGUT LLARG = Manresa, Sant Fruitós de Bages, Calders, Monistrol de Calders, la ¨¨V¨¨, Coll d'Estenalles, Matadapera, Terrassa, Coll de L'Ubac i Urb. Els Caus  ( El Teix ).   ANADA =  60 Kms.

Voldria destacar de la mitjana la nova prespectiva de Montserrat, Sant Salvador de Les Espasses, la Serra del Cairat, Carena de Torrella etc.  que gaudirem pel camì de Can Na Estruc.

PODRAN TALLAR TOTES LES FLORS, PERÓ NO PODRAN ATURAR LA PRIMAVERA.    

Com sempre us espero com mès millor i us desitjo una bona setmana.

Salut, Pedals i amistat.

Miquel Closa

 

Data de la sortida: 
diumenge, maig 26, 2019 - 07:30