SORTIDA DIA 21 D'ABRIL 2019 CARME

Hola bon dia :

Si el temps ens ho permet el proper diumenge de Pasqua he decidit anar a CARME (Anoia).

Serà una sortida mès curta que la del passat diumenge perquè hi haurà companys/es que estaràn de vacances i anirem a terres menys fredes.

Esmorzarem al Restaurant MARCET situat al final del poble , venin d'Igualada.

L'hora de sortida recordeu ès a les 07:45 hores , del local de la penya com de costum.

RECORREGUT CURT : Manresa, Sant Salvador de Guardiola, Maians, Òdena trencar a l'esquerra direcció al camps de vol, Vilanova del Camí, Pobla de Claramunt i Carme .  ANADA  42 Kms.

RECORREGUT MITJÀ : Manresa, Sant Salvador de Guardiola, Maians, Òdena trencar a la dreta, Pol. Ind. Les Comes, Igualada , creuar el pont direcció Santa Margarita de Montbui (Sector Nou ), direcció Santa Margarita de Montbui  (Poble), continuem per la C-37 , cruïlla a l'esquerra direcció Orpí i Carme.  (Trobem el restaurant a l'entrada del poble).   ANADA  51 Kms.

RECORREGUT LLARG : Manresa, El Pont de Vilumara, Sant Viçens de Castellet, Pol. Ind. Les Vives, agafem la C-55 direcció Barna, trencall a la dreta direcció Marganell, a l'esquerra per la BP-1101 direcció Can Massana, continuem trencall a la dreta per la antiga N-II pel Coll del Bruc, fins arribar a la N-II que farem 500 mts. per l'arcen i surtim fins a Castellolí , passem per la Urb Na Alzina, un parell de rotondes i per dintre el Pol. Ind. abans del Carpi anem a sortir a la C-15 direcció Pobla de Claramunt  i Carme . (El restaurant al igual que els de la curta es troba al final del poble).    ANADA 57 Kms.

Que tingueu una bona Setmana Santa i si no plou ens veiem el diumenge.  US ESPERO.

Salut, pedals i amistat.

Miquel Closa.

 

Data de la sortida: 
diumenge, abril 21, 2019 - 07:45