SORTIDA DIA 20 MAIG 2018 TROBADA DE PENYES MANRESA- BAGES

Hola a tothom :

Per aquest diumenge la Junta de la PCB hem propossat tornar a fer  (feia 5 anys que no ès portava a terme) la TROBADA DE PENYES DE MANRESA HI HO HEM AMPLIAT AL BAGES.

Proposo que com a PCB ens trobem al local a les 07:30 hores .  Apuntem les truites imprescindibles, hi anem a la Plaça Sant Domenec per fer la sortida conjunta. 

Cadascu escolleix la ruta que vulgui , peró amb l'idea d'estar a CAN FERRER (Torruella de Baix) a les 10 hores del matì . On a les 10,15 començarem esmorzar siguem els  que siguem.

Tindreu com a tots els participants un detall de la Penya.

RECORREGUTS PROPOSATS :

CURTA = Manresa, Callús, Santpedor, Sallent (per dins el poble hi sortir pel canal) , Cabrianes, Artès i Torruella de Baix ( Can Ferrer)

MITJANA = Manresa , Pont de Vilomara, Rocafort, Mura, Cruïlla de la V , dues posibitats , la primera per Talamanca i Navarcles finalment (Torruella de Baix) Can Ferrer.  LA SEGONA per la V, Monistrol de Calders, Calders, Torruella de Baix ( Can Ferrer)

LLARGA : Tambè 2 posibilitats la Primera = Manresa, Callús, Súria, Vilaredes, Balsareny, El Cornet, Avinyó, Artès, Calders hi Torruella de Baix.    La Segona tot igual peró quan arribes a Artès en compte de pujar a Calders anirem recta a Torruella de Baix. (Can Ferre)

Tot anirà segons aneu de temps, vosaltres mateixos.

AVUI RES MES, DEMANAR-VOS QUE RECORDEU HI INVITEU A COMPANYS/ES D'ALTRES ENTITATS.

SI VOLEN VENIR SI US PLAU QUE ENS HO FAIGUIN SAPIGUER PERQUE NO ES LO MATEIX PREPARA-HO PER 50 QUE PER 100. MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRE COL-LABORACIÓ.

Aquest diumenge ès un impas peró continuarem a gaudir del paisatge que ens ofereix aquest any la nostre terra.

Salut, pedals i amistat

Miquel Closa

President

 

Data de la sortida: 
diumenge, maig 20, 2018 - 07:30