SORTIDA DIA 19 DE MAIG DEL 2019 L'ESPUNYOLA (BERGUEDÀ).

Hola bon dia a tothom:

El temps pel proper diumenge es preveu **XUNGO**  com diu en Manolo algunes vegades que ens trobem en una previsió de plujes.  Veurem qui encerta la predicció , perquè entre tres o quatre consultats no hi ha el mateix informe.

Pertant si NO PLOU anirem a L'ESPUNYOLA (Berguedà) .

A esmorzar a CAL PARERA  no a Cal Marçalet , perquè quan hi varem anar personalment el dimarts estava tancat i varem parlar i esmorzar a Cal Parera i creiem ens poden servir correctament.  HI DONEM UNA NOVA OPORTUNiTAT , espai ni ha de sobres i la qualitat del menjar va ser molt bona i el preu raonable.

L'hora de sortida ATENCIÓ SERÀ A LES 07:30 HORES per arribar un xic mès d'hora a esmorzar ja que fem mès kilòmetres.

RECORREGUT CURT : Manresa, Sallent, Balsareny, Nàvas, Puig-Reig, Casserres i L'espunyola.

RECORREGUT MITJÀ : Manresa, Callús, Sùria, Cardona, Gargallà, Cami Rural a la dreta per la Serra del Xarell fins a Montmajor , creuem el poble i a la sortida a la dreta fins arribar a L'Espunyola.

RECORREGUT LLARG :  Manresa, Santpedor, Via de servei Karts, Sallent,Balsarenya, Nàvas, Puig-Reig, Gironella, Poble d'Olvan, Camì rural fins a la Colonia Rosal, Avià i L'Espunyola.

VIU A POC a poc,   oblida el passat ,   i treballa avui,  fort .                                                                                    A la nit, descansa,    que el demà ja vindrà,  i millor que ens agafi refets,  plens de seny i de confiança.

Que tingeu una bona resta de setmana.

Salut, pedals i amistat.

Miquel Closa

Data de la sortida: 
diumenge, maig 19, 2019 - 07:30