SORTIDA DIA 18 D'AGOST 2019 SÚRIA

Hola bon dia a tothom :

Sembla que la calor afluixa una miqueta ,  les vacances per a molts de vosaltres ja han arribat , d'altres en fem tot l'any però com cada diumenge ens posarem en marxa per a fer la nostre sortida matinal.

Seguim fen els quilòmetres abans d'esmorzar i busquem un lloc a la vora de Manresa , per aquells que volen tornar d'hora. Els altres ho poden allargar tant com vulguin .

Per aquest diumenge hem previst anar a  S Ú R I A  ,  esmorzem al Restaurant EL CASINO  del nostre company i sòci  SERGI + ANA.

L'hora de sortida serà com de costum a les 07:30 hores  del local de la Penya.  Recordeu-vos d'apuntar/avisar del esmorzar. 

RECORREGUT CURT : Manresa, Sant Fruitòs de Bages, Torruella de Baix, Artès, Cabrianes, Sallent, Balsareny, Vilaredes i Súria.

RECORREGUT MITJÀ : Manresa, Callús, Súria-Poble, Valls/Palà de Torruella, Camì Rural de Valldeperes, Serrateix, Castelladrall i Súria.

RECORREGUT LLARG : Manresa, Santpedor, Camì dels Karts, Sallent, Balsareny, Navàs, El Mujal, Sant Cugat del Recó, Serrateix, Camì Rural de Valldeperes, Palà/Valls de Torruella, Súria .

Que tingeu una bona setmana , amb Festa el dia 15 i si voleu ens veiem diumenge.

Salut, pedals i amistat

Miquel

Data de la sortida: 
diumenge, agost 18, 2019 - 07:30