SORTIDA DIA 17 DE MARÇ 2019 SANT MARTI DE TOUS CAMÍ BELLPRAT

Hola bon dia a totes i a tots :

Ja sè que alguns diumenges no omplo les vostres expectatives en les rutes que preparo, peró com la vida mateixa , el sexe , els menjars etc.,  en la varietat està el gust i tambè sapigueu que estàn pensades amb tota l'estima e il-lusió del món. 

Aquesta setmana gràcies a les aportacions del Quim , hem disenyat una sortida diferent que mai la penya havia preparat i anem a esmorzar a un restaurant nou tambè per la Penya , no per la colla de valents que surten els dissabtes . (Javi, Salva, Quim etc.) .

LLOC :  SANT MARTI DE TOUS  ..... CAMÍ RURAL  DIRECCIÓ BELLPRAT.

LLOC D'ESMORZAR :  EN EL CAMÍ RURAL DIRECCIÓ BELLPRAT RESTAURANT L'EUCARIA.       RECORREGUTS :

CURTA = Manresa, S. Salvador de Guardiola, Maians, Ódena, Igualada, Sant Martí de Tous i L'Eucaria.   ANADA    42,5 QLMS.

MITJANA =Manresa, Can Massana, Coll del Bruc, Castellolí , Ca N'Alzina, Igualada per la antiga N-II , Jorba , Camí del Figuerot, Sant Martí de Tous i L'Eucaria.          ANADA   52,8  QLMS.

LLARGA=  Manresa, Sant Joan V. , Rajadell, Aguilar S., Sant Pere Sallavonera, Camí Rural Les Coromines, Els Prats del Rei, Cupons, Jorba, Cami  del Figuerot, Sant Martí de Tous i L'Eucaria     ANADA 60,9  QLMS.

La previsió del temps per diumenge és sol i algún nubol  i temperatures suaus.

BONA SETMANA

Miquel Closa

Data de la sortida: 
diumenge, març 17, 2019 - 08:00