SORTIDA DIA 16 JULIOL 2017 ..... SANTA COLOMA DE QUERALT

Hola bon dìa a tothom :

La sortida d'aquest proper diumenge serà la ruta que mès comarques padalajerem: El Bages, L'Anoia, La Segarra, La Conca de Barberà. Es un territori que no hi anem gaire peró que te el seu encant.  Santa Coloma tè un nucli antíc petit , peró bonic. Potser desprès d'esmorzar aniria bé sortir pels seus carrerons plens d'historia.  Gaudim del ciclo-turisme per coneixer els territoris que ens envolten.

Doncs anirem a :  SANTA COLOMA DE QUERALT  (Conca de Barberà ).       

Esmorzar al : Bar-Restaurant  ***  LA ESTRELLA ***     (al local de sempre).      

¡¡¡¡¡ATENCIÓ ¡¡¡¡  al horari de sortida :  TOTS A LES 7 DEL MATI  (per tornar mès dora i menys sol ).     

RECORREGUTS : 

CURTA : Manresa, Sant Salvador de Guardiola, Maians, Ódena, Igualada, Sant Martí de Tous, Coll de Gouda, Aguiló i Santa Coloma de Queralt   .                  56 qms.  d'anada      

MITJANA : Manresa, Sant Salvador de Guardiola, Maians, Ódena, (a l'esquerra), Vilanova del Camì, Pobla de Claramunt, Carme, Municipi d'Orpí, Santa Mª Miralles  (Gasolinera) (Cruïlla 4  Ctras. ) cruïlla de Bellprat que pasarem de llarg i Santa Coloma de Queralt.           69 qms. d'anada.            

LLARGA: Manresa, Sant Joan de Vilatorrada, Molí de Boixeda, Rajadell, Castellar, Aguilar, Sant Pere Sallavinera, Calaf, Sant Marì de Sesgueioles, Sant Guim de Freixanet, Montmaneu, La Panadella i agafarem la antiga N-II direcció Cervera i sortirem direcció a Sant Antolí i Vilanova, pasarem pel Turó de Ventafarines, Pavia, Talavera, Rauric ( cap l'esquerra) i Santa Coloma Queralt .    75,5 qms  d'anada.       

Si, es un xic llarga , peró es la tipica sortida dels messos aon els dies son llargs i podem sortir amb la fresqueta del matí.

PEL JULIOL, AMB POC FOC, BULL EL PEROL.

PEL JULIOL, SEGA QUI VOL.

PEL JULIOL, LES GARBES A L'ERA I ELS BOUS AL SOL.                 

Espero retrobar-nos ben d'hora , ben d'hora i gaudir d'una altre matinal de companyerisme, d'amistad i com no de pedals,  FINS DIUMENGE.

Salutacions cordials 

Miquel

Presi.

 

 

 

Data de la sortida: 
diumenge, juliol 16, 2017 - 07:00