SORTIDA DIA 15 D'OCTUBRE DE 2017 ..... MONISTROLET i RODALIES.

Benvolguts tots i totes :

Faig una petita resenya a la sortida del passat diumenge.  Bon recorregut, bona companyia, bon esmorzar, bon preu . Moltès gràcies per la vostre assistencia.

SORTIDA  ESPECIAL DIUMENGE DIA 15:10:2017  RECORREGUT ADAPTAT AL ESMORZAR , PERTAN DIFERENT A ALTRES VEGADES.      ESMORZAR AL ¨¨MOLI DEL COLLBAIX ¨¨¨.

L'HORA DE SORTIDA COM SEMPRE A LES VUIT HORES DEL LOCAL DE LA PENYA.

RECORREGUTS :

CURTA:     Manresa , Sant Joan de Vilatorrada, Molì de Boixeda, Fonollosa, Can Pallarès, Aguilar S.,                            Castellar, Rajadell , Monistrolet i Moli del Collbaix.

MITJANA :    Manresa, El Xup, Salelles, Sant Salvador de Guardiola,  Comasua, Camì Rural de Mas Canyelles, Castellfollit del Boix, L'Andorrà , Camì Rural Vall de Grebolosa, Castellar S, Rajadell , Monistrolet i Molì del Collbaix.

LLARGA :     Manresa, El Xup, Salelles, Sant Salvador de Guardiola, Comasua, Maians, Odena, Igualada, Cruïlla debant dels Mossos d''Esquadra a la dreta cap a les Maioles , Camì Rural de les Coromines, Sant Pere Sallavinera, Aguilar de Segarra, Castellar, Rajadell, Monistrolet i Molì del Collbaix.

Volem que sigui com un homenatje particular a tots els socis i socies que hem participat en aquesta temporada de carretera que encara faltan uns dies per acabar-la.

Repeteixo una vegada mès que sensa vosaltres la Penya no seria res. Gràcies per compartir amb la Junta aquestes matinals tan serenes i plenes de companyerisme, d'amistat i respecta.

Salut i Pedals.

Miquel Closa

President.

       

 

 

 

        

 

 

 

 

Data de la sortida: 
diumenge, octubre 15, 2017 - 08:00