SORTIDA DIA 13 DE MAIG 2018 SANT MIQUEL DEL FAI

Hola bon dia a tothom :

Sembla ser que la previsió pel proper diumenge a la zona de Sant Miquel del Fai es de sol i pocs nubols. Ja ens toca un dia de tranquilitat meterológica.  Desde aquestes ratlles desitgem una millora a tots els socis i socies que en aquests dies estàn passant per moments negitossos a causa dels seus problemes de salut. Compteu amb la familia de la Penya per quansevol ajuda que necesiteu. Penso que parlo en nom de tots i totes .

Anem a parlar de la sortida del proper diumenge :

Anirem si el temps ho permet a SANT MIQUEL DEL FAI  i esmorzar al MIRADOR DEL FAI                          RECORDEU L'HORA DE SORTIDA SERÀ A LES 07:30 HORES del local de la Penya com sempre.

RECORREGUTS :

CURTA : Manresa, Calders, Moià, Castellterçol, Sant Quirze de Safaga (centre poble ) cruïlla a l'esquerra direcció Centelles hi a 3 Qms, Restaurant Mirador del Fai.   (ANADA 42 Qms).   

MITJANA : Manresa, Calders, Monistrol de Calders, Coll de LLigabosses, Granera, Castellterçol, Sant Quirze de Safaga ( pel poble cruïlla a l'esquerra ) hi ha 3 Qms. Restaurant Mirador del Fai.  (ANADA  53 qms.).      

LLARGA :  Manresa, Calders, Monistrol de Calders, Coll de LLigabosses, Sant LLorenç de Savall , El Gallifa, Sant Feliu de Codines , agafar la carretera que va a Sant Miquel del Fai ) (espectacle assegurat aquest any),quan arribem a S. Miquel agafar camí rural a l'esquerra fins a sortir al Restaurant Mirador del Fai.  (ANADA 63 Qms).     

LA PLENA ATENCIÓ  porta calma i alegria. Quan fem les coses amb atenció, vivim intensament, i no patim pel que vindrà ni pel que ja ha passat.

El món resultaría millor si la gent que no té res a dir calles d'una vegada. Aixó sí, hi hauria un silenci espantós.

Quan una dona et pregunta "Que?"  No és perquè no t'hagi escoltat, és senzillament que t'està donant una segona oportunitat per canviar el que has dit.     

Com sempre us espero a totes i tots,  que tingueu una bona setmana.

Fins aviat , Salut, pedals i amistat.

Miquel Closa

President

 

 

 

   

 

Data de la sortida: 
diumenge, maig 13, 2018 - 07:30