SORTIDA DIA 1 D'OCTUBRE 2017 - SANTA CREU DE JOGLAR

Hola bon dia a tothom :

S'acabat l'estiu i el canvis de temps suvinteixen en les nosttres conrades.  Tan refresca com torna a fer caloreta.  Com a ciclistes ja no saben quina roba ens tenim de posar, peró benvinguda la tardor a on els colors ens faren viure d'unes rutes molt boniques, aquest constrast de colors ens dona pau, serenor, tranquilitat, companyerisme etc. lo ideal per una bona matinal de bicicleta.

Aquest diumenge anirem a un lloc que fa un parell d'anys que no hi anem , per tan hem fet els contactes i les gestions pertinens perquè l'esmorzar surti normal.

Anirem a : SANTA CREU DELS JOGLARS.

Esmorzarem al : RESTAURANT LA MOLA   ( a la cruïlla de 4 carreteres ).

L'hora de sortida serà a les 08:00 hores del local de la Penya com sempre.

RECORREGUTS:

CURTA : Manresa, Sant Fruitós de Bages, Artés, Avinyó, Sant Feliu Saserra, Prats de Lluçanés, Bombers, Restaurant Cal Quico i Santa Creu dels Joglars.

MITJANA :  Manresa, Sant Fruitós de Bages, Artés, Avinyó, San Felius Saserra, La Torre d'Oristà, Prats de LLuçanès , Bombers, Restaurant Cal Quico i Santa CReu dels Joglars. (qms. d'anada 51,2)

LLARGA : Manresa, Sant Fruitós de Bages, Artés, Avinyó, San Feliu Saserra, Prats de Llucanés, Llucà, Santa Eulalia de Puig-Oriol, Sant Marti d'Albars i Santa Creu dels Juglars.     (Qms. d'anada 60,8 ).

QUAN A L'OCTUBRE PLOU, EL ROVELLÓ ES MOU.

OCTUBRE FINIT, MOR LA MOSCA I EL MOSQUIT.

ANY DE FRED TARDÀ LA VINYA POC RAÏM FARÀ.

PER SANT SIMÓ, MOR LA MOSCA I EL MOSCÓ.

ENCARA QUE EL DIA 1 D'OCTUBRE SIGUI UN DIA ESPECIAL PER AL NOSTRE PAIS , US DEMANO LA VOSTRE ASSISTENCIA  A LA MATINAL I DESPRES QUE CADA PERSONA FAIGUI LO QUE CREGUI PERTINEN.

Moltes gràcies per a tot , sensa vosaltres la Penya no hi seria.  De nou gràcies.

Salut i Pedals

Miquel

Data de la sortida: 
diumenge, octubre 1, 2017 - 08:00