SORTIDA DIA 1 DE SETEMBRE 2019 SANT MARTI SESGUEIOLES.

Hola bon dia a tothom :

Ja tornem a ser al mes de Setembre , que com el Gener ès un mes de noves intencions, nous propòsits,nou curs escolar, els bolets etc. i tambè al retorn de les sortides diguem de no mes d'Agost.

Per aquesta setmana recuperem allà a on voliem anar el diumenge passat , SANT MARTI SESGUEIOLES .

Esmorzarem al Restaurant * LES LLANEGUES * , del nostre amic Ferran.                                                            L'hora de sortida a les 07.30 hores com de costum desde el local de la Penya.

RECORREGUT CURT : Manresa, Sant Joan de Vilatorrada, Molì de Boixeda, Rajadell, Castellar, Aguilar de Segarra, Sant Pere Sallavinera, Calaf i Sant Marti Sesgueioles.

RECORREGUT MITJÀ : Manresa, Sant Joan de Vilatorrada, Molì de Boixeda, Fonollosa, Camì Rural Circuit de Motocross, Aguilar de Segarra, Estació de Seguers, Aeròdrom La Llavinera, Camì Rural Les Corominas, Prats del Rei, Calaf i Sant Martì Sesgueioles.

RECORREGUT LLARG : Manresa, Sant Salvador de Guardiola, Maians, Òdena, Igualada P.I. Les Comes,  a la dreta agafem la ctra. BV-1031 , Les Malloles, entre el Km. 3 i 4 a la dreta de nou agafem el camì rural Les Corominas fins al pont de la Llavinera , ara a l'esquerra direcció Calaf i Sant Martì Sesgueioles.

Els kilometratjes i desnivells en Quim + Strava al watsap de la PCB.

Que tingeu una bona setmana , aprofiteu que aixó s'acaba i si voleu ens veiem diumenge.

Salut, pedals i amistat

Miquel

Data de la sortida: 
diumenge, setembre 1, 2019 - 07:30