SORTIDA 15 SETEMBRE 2019 GUARDIOLA DE FONT - RUBÌ .

Hola bon dia a totes/tots:

Feia un parell de setmanes que us feia el salt , peró ja torno a informar-vos de la propera sortida del diumenge dia 15 Setembre 2019.

Ens ha costat trobar un lloc que siguès adecuat a les nostres expectatives per portar a terme la nostra **RUTA DEL CAVA**.   Hi gràcies als molts contactes del Quim , creiem l'hem trobat. Aixì que hem previst anar a GUARDIOLA DE FONT-RUBÌ (Comarca del Alt Penedès)  , hi esmorzarem al Restaurant  Cal Pau Xich.

L'hora de sortida serà de moment a les 07:30 hores , del local de la Penya com de costum.

Aquest diumenge tan sols hi haurà, DOS RECORREGUTS.

RECORREGUT CURT/MITJÀ. : Manresa, Sant Salvador de Guardiola, Maians, Òdena (girar a l'esquerra), P.Ind. L'Escorpia ( girar a la dreta ) direcció Vilanova del Camì, Pobla de Claramunt,  Torre de Claramunt, Capellades (No entrar poble), Sant Pere Sacarrera, Sant Quintì de Mediona, desprès de rotonda agafar via de servei C-15 direcció Villafranca del Penedès, nova rotonda agafar sortida a Casetas d'en Respall i Guardiola de Font Rubì ( Restaurant Cal Pau Xich).    TOTAL 120 KMTS. ANADA I TORNADA.

RECORREGUT LLARG : Manresa, Sant Salvador de Guardiola, Maians, Òdena ( girar a l'esquerra),P.Ind.Discoteca Scorpia (girar a la dreta) direcció a Vilanova del Camì, Pobla de Claramunt, Torra de Claramunt, Capellades ( no entrar al poble), Sant Pere Sacarrera, Sant Joan de Mediona, Cases Noves Can Pardo, Font Rubì , Guardiola de Font Rubì (Restaurant Cal Pau Xich).   TOTAL 134 KMTS. ANADA I TORNADA. 

Per la tornada recomanem a TOTS fer el recorregut de la Mitjana d'anada perquè ès el mès CURT.

Els guies per aquelles carreteres tindrem en Quim a la llarga i el cotxe d'assistencia amb en Miquel per els de la mitjana/curta,  

TAMBÈ CAL DIR QUE ES POT VENIR AMB COTXE UN TROS ( vilanova del camì /òdena) i fer la mitat del recorregut.  ( Si ho feu , si us plau aviseu a la Montse o Miquel pel esmorzar). Gràcies.      

Ara amb toca demanar-vos la màxima assistència durant dos diumenges seguits el 15 amb la RUTA DEL CAVA i el 22 amb LA TROBADA DE PENYES, desprès us deixo  tranquils fins el 24 de NOVEMBRE , dia del DINAR DE FI DE TEMPORADA,

Que tingeu una molt bona setmana , hi us espero el diumenge per pendre una copa de cava junts.

Salut , pedals i amistat

Miquel Closa

President

 

Data de la sortida: 
diumenge, setembre 15, 2019 - 07:30