INFORMACIÓ SOBRE ELS BREVETS 2020

AMPLIACIÓ INFORMACIÓ 2 ABRIL DE 2020

TAL I COM VAM DIR EN EL COMUNICAT ANTERIOR, US INFORMEM NOVAMENT QUE ATESA LA PÒRROGA DEL CONFINAMNET FINS EL DIA 11 D'ABRIL -que encara pot ser ampliada-, EL BREVET DE 200 KM, QUE S'HAVIA DE FER EL PROPER DIA 5 D'ABRIL, QUEDA DEFINITIVAMENT ANUL·LAT I EN AQUEST MOMENT NO US PODEM DONAR UNA PROPERA DATA DE CELEBRACIÓ.

DE MOMENT, ELS QUE JA HAVÍEU FET EL PAGAMENT DE LA INSCRIPCIÓ, US LA GUARDEM I SI EN CAS DE NO PODER-SE FER DURANT AQUEST 2020 JA BUSCARÍEM LA FORMA DE PROCEDIR AL RETORN DE LA QUANTITAT ABONADA.

IGUALMENT EL BREVET DE 300 KM DEL DIA 2 DE MAIG QUEDA INICIALMENT ANUL·LAT DE FORMA PREVENTIVA PERQUÈ DE TOT EL CALENDARI ANUAL I DE TOTS ELS CLUBS  ORGANITZADORS DE BREVETS S'HAURAN DE VARIAR I MODIFICAR MOLTES DATES.

Esperant que tots estigueu bé, rebeu una forta abraçada d'Ignasi Solernou i de tota la Junta de PCB.

 

Nota informativa:

Atesa la situació actual al nostre país per motiu del coronavirus (covid 19) i la prohibició de circular per les carreteres, especialment en actes esportius, queden anul·lats els BREVETS organitzats dins dels termini de la quarentena i confinació, aproximadament fins a final d'aquest mes de març.

Per tant, inicialment, el nostre brevet no quedaria anul·lat perquè és el 5 d'abril proper i quedaria fora del període de quarentena. Però, tot i això, caldrà estar atents a allò que diguin les autoritats civils i sanitàries en cas d'una molt possible i, poder probable, prolongacio del període de quarentena.

Per aquest motiu demanem que en el cas del nostre club, abans de fer la inscripció al nostre brevet de 200 km, us informeu de si serà organitzat. Podeu demanar la informació al nostre correu pcbonavista@hotmail.com

Manresa, 15 de març de 2020

La Junta de Penya Ciclista Bonavista