DINAR FINAL DE TEMPORADA

El dinar de final de temporada es farà el dia 17 de novembre a les 14 hores a MASIA L'ABADAL (Sortida núm. 151 de l'Eix Tranversal C-25 Avinyó). Està situat després d'Horta d'Avinyó a l'antiga carretera de sempre.

El menú serà el següent:

  • 1r PLAT: PICA-PICA. Amanida de formatge de cabra, coca amb escalivada, tonyina, anxoves i olives, carpaccio de vedella amb encenalls de formatge parmesà, brandada de bacllà, musclos al vapor, bunyols de bacallà, microcroquetes de pernil i fideuà.
  • 2n PLAT: A TRIAR. Bacallà a la Manresana o Llaminera de porc Ral amb parmentier de patata, tomàquets cherry confitats i reducció de vi.
  • PASTÍS DE SANT JORDI

Vins, aigua, cava Gibert Brut Nature i cafè.

PREU: 28,00 euros

Per els més petits hi haurà un menú especial del preu de 10,00 euros.

El segon plat caldrà decidir-lo quan feu la vostra reserva.

Data màxima per apuntar-vos: dijous dia 14 de novembre.

La setmana del 11 al 17 de novembre la Penya obrirà cada dia.

 

Com cada any hi haurà algun o altre reconeixement o obsequi.

M'agradaria comptar amb un bon nombre de socis, per això us demano la vostra assistència al dinar de final de temporada.

Esperant la vostra presència, us saluda ben cordialment,

 

Miquel Closa Sala

President

 

 

Data event: 
diumenge, novembre 17, 2013 - 14:00

Comentaris

Com cada any quan arriba el Novembre es costum i tradició de la Penya canviar de bici i tambè de rutes.El proper día 3.11.2013 anirem a  ARTÈS/CALDERS  (Restaurant Vista Pirineu) , l'hora de sortida aquest mes serà a les 8 hores. i farem els recorreguts a mida de la gent que siguem. Us animo a venir dons la tertulia de l'esmorçar en temps de fred no te preu.    US ESPERO