AGRAÏMENT I PARTICIPACIÓ

Agraïment: BREVET DE 200 KM

 

Una vegada més donar-vos les gràcies per la vostra participació al brevet de 200 d’ahir, 22 de maig i, especialment, per les circumstàncies del Covid-19. Gràcies per confiar en nosaltres i participar-hi. El brevet de 200 permet, per part nostra, que puguem estar present en els controls i fer-vos-ho un xic més fàcil que en els brevets ja més llargs on els controls se’ls ha de buscar cada un en bars, restaurants, comerços, gasolineres o altres. Tot i que no canviem cada any el recorregut, sempre procurem fer-lo atractiu per promoure la participació i alhora engrescar-vos a ser-hi presents i endinsar-vos al món del cicloturisme llarga distància i, concretament, als que hi participeu per primera vegada. Si us agraden les estadístiques, el resultat d’ahir va ser 33 participants que acaben tots dins de l’horari màxim de 13h 30 minuts. Enhorabona a tots.

 

Algú pensarà que som massa exigents pel fet de demanar llicències UCI o Catalana vigents però és per la vostra i nostra seguretat en cas d’un accident en el que podríem ser víctimes  o responsables. El club i el president podrien ser responsables civils subsidiaris. Sempre hem defensat que un brevet és una excursió individual però no està clar si pel fet de disposar d’un carnet de ruta que acredita que hi estàs participant -al brevet- desvincularia del tot al club organitzador o als seus responsables. La llicència té la categoria d’assegurança comparativament a l’assegurança d’un turisme l qualsevol altre vehicle. Per això animen a tothom que practica ciclisme d'una forma regular a ser posseïdor de llicència.

 

Res més. Només dir-vos que la propera París Brest París ja no està tant lluny i que els brevets del 2022 ja podrien comptat per participar al 2023 com a prèvia per sumar quilòmetres i tenir més opcions de ser-hi.

 

Ignasi Solernou

Data event: 
diumenge, maig 23, 2021 - 16:30